Home – oud

Word jij vaak wakker met het gevoel dat je het liefst niet op wilt staan? Diep onder de dekens wilt kruipen?

Loopt jouw leven niet zoals jij wilt? Komt er weinig terecht van je goede voornemens? Heb je het gevoel dat anderen veel macht over jou hebben?
Dat je vaak met het gevoel blijft zitten dat je niet krijgt wat je nodig hebt.

Michel Cast klein

Hoe wil jij het liefst de dag doorkomen? Het kost best wat tijd om een goed stuk tekst te bedenken
Zo kun je makkelijk binnen hetzelfde blok blijven

Met een harde enter gaat dat niet, dus blijf je dan maar typen. Ook als het slecht weer is gaan we lopen. Liefst in een groene omgeving of langs het water.
Door het wandelen activeer je allerlei delen van je brein. Het helpt je heel erg om actief naar jouw oplossing te vinden.

  • Coaching verrijkt mijn leven
  • Coaching is leuk
  • Door coaching leer ik mijzelf goed kennen

Ook als het slecht weer is gaan we lopen. Liefst in een groene omgeving of langs het water.
Door het wandelen activeer je allerlei delen van je brein. Het helpt je heel erg om actief naar jouw oplossing te vinden.

Welkom bij Michel Mooring Coaching Waarschijnlijk ben je op deze website gekomen, omdat je op zoek bent naar een coach. Dat is fijn, want dan ben je aan het juiste adres. In mijn coaching merk ik vaak dat mijn klanten wel weten waar het aan schort, maar niet goed weten hoe ze de verandering kunnen bewerkstelligen die ze graag zelf willen.
Herken jij dit? Ik kan jou helpen te doorgronden wat jou tegen houdt om stappen te zetten naar een vrijer en fijner leven. Een leven waarbij je keuzevrijheid ervaart en je niet belemmerd voelt door beperkende gedachten en angsten.

Lijkt het je niet heerlijk om die vrijheid te voelen en ervaren? Waar wacht je nog op?
Kom in beweging en neem contact op voor een kennismakingsgesprek

Dit is een kleinere kop

Dit gaat dan meer over waar je naartoe wilt in je leven. Wil je rechtdoor of ga je via lange omwegen. Deze basis cursus geeft heel veel informatie over hoe je jouw website inricht. Ik vind m erg leuk en nuttig