Wat anderen zeggen over Michel Mooring Coaching

Sebastian

Michel is een heel fijn persoon om mee te praten. Je merkt duidelijk dat er een oprechte interesse is en bereidheid om te helpen. Hoewel mijn situatie feitelijk erg complex was wist hij er wel een gedragspatroon uit te halen wat mij heeft geholpen.

Quintus

"Via het interne coachingsnetwerk op mijn werk ben ik in contact gekomen met Michel. Ik zat met enkele persoonlijke uitdagingen, waarbij ik meer inzicht en controle wilde krijgen in wat ik aan mijn gedrag en overtuigingen kon verbeteren, om meer de resultaten en communicatie te krijgen die ik zou willen met andere mensen die voor mij belangrijk zijn. Ik vond het erg fijn dat we na een eerste kennismaking op ...

José

Wat je het eerst ziet van Michel is zijn stralende lach. Daarna neemt hij je mee met zachte hand, een geduldige vraag. Die wonderlijk genoeg steeds professioneel en raak is. Hij coacht door zelf het voorbeeld te zijn van ontwikkeling. Dat maakt hem uniek en krachtig in zijn aanpak. Je bent in goede handen bij Michel, zeker als je echt een verandering wenst die misschien al langer sluimert.